Hoe kun je meedoen?

Iedereen in Nederland kan meedoen met de Fairtrade Gemeente campagne. Meedoen loont. Voor jezelf, voor jouw organisatie, maar vooral ook voor boeren en producenten in ontwikkelingslanden. De meerwaarde van het meedoen is voor iedereen anders. Voor de een is dat het opbouwen van een groter netwerk en het opdoen van werkervaring. Voor de ander is dat promotie of het met trots kunnen laten zien welke fairtrade producten ze verkopen of serveren. Maar wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze via de campagne samen met andere bedrijven, winkels, inwoners en de lokale overheid lokaal werken naar meer eerlijke handel.

Je doet mee door zelf fairtrade producten te verkopen of te gebruiken en dat actief uit te dragen. Daarnaast kun je lid worden van de werkgroep van Fairtrade gemeente Krimpenerwaard. Zo kun je meehelpen onze bekendheid te vergroten.
Ben je enthousiast, meld je dan nu ook aan als:

Wil je je direct aanmelden dan kun je een ingevuld FTG Krimpenerwaard aanmeldingsformulier  sturen naar ons email adres, ook als je vragen hebt kun je hier natuurlijk terecht: info@fairtradegemeentekrimpenerwaard.nl